Verzending en Retour Beleid

Verzending en Distributie

Be in Shape maakt voor de logistieke afhandeling van uw bestelling gebruik van de diensten van PostNL. Wij bezorgen uw bestelling voor slechts €1,45 in Nederland en België. Bestellingen met 2 verpakkingen of meer worden zelfs gratis thuis bezorgd.

 

Retour Beleid

Producten kunnen binnen een termijn van 14 dagen na levering worden geretourneerd. Hiervoor kunt u het modelformulier op de achterzijde van de pakbon gebruiken. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen in het bezit te zijn van Be in Shape. Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen.


In geval van retour worden het aankoopbedrag en de heenverzendkosten vergoed, de retourzending is voor uw rekening. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald worden. Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Producten die u niet in goede staat bereiken dienen, na contact met de klantenservice van Be in Shape, eveneens te worden geretourneerd, de bijdrage in de verzendkosten wordt in dat geval per zaak beoordeeld. Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van Be in Shape.